Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Més correus de jutges espanyols: Comparen Puigdemont amb un pertorbat sexual i mesclen Òmnium amb la Manada

El president Torra torna a demanar la dimissió del president del CGPJ després de la nova tongada de missatges filtrats

|

- Publicitat -

Nous correus filtrats de jutges espanyols que parlen sobre el procés i les sentències d’Alemanya i que demostren com la institució té un caràcter post-franquista i un sentiment ultranacionalista espanyol i profundament anticatalà.

Puigdemont, un “fill de puta violador”

Publicitat

Aquest cop, elMon.cat, publica nous correus enviats entre els magistrats i tots sota el domini del CGPJ. El primer de tots és F.M., jutge a Castella, que compara Puigdemont amb un pertorbat sexual per intentar justificar que sí que és un delinqüent malgrat la sentència del tribunal de Slesvig-Holstein: “Es com, si per exemple, en un delicte de violació no s’hagués introduït el penis sinó un objecte a la vagina de la violada. A Espanya això és violació però hi ha països on no és un delicte de violació. Però això no significa que l’abusador sexual no sigui un fill de puta, malgrat que no podria ser extradit, ni que hagi trencat el sistema. Simplement, no està contemplat als supòsits”.

Barrejar Òmnium amb La Manada

Un altre correu sona que demostra l’obsessió dels jutges amb Catalunya és el d’una magistrada de Tarragona que mostra el seu absolut suport als magistrats de l’Audiència de Navarra després de la sentència de La Manada i ho relaciona amb Òmnium. “M’acabo d’assabentar que a aquí a Catalunya, Òmnium Cultural ha enviat correus electrònics per tal que la gent participi a les manifestacions de protesta contra la sentència de ‘La Manada’’ Fins alguns independentistes estan flipant, aquí a Catalunya s’uneix la fam amb les ganes de menjar”, critica la magistrada.

Torra es reafirma

El president Quim Torra no ha tardat a reaccionar als nous correus i s’ha reafirmat en la seva declaració d’ahir: ha tornat a demanar la dimissió del president del Consell del Poder Judicial; sancions immediates i investigació de la fiscalia; l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats i l’arxivament de totes les causes a més de la denúncia a la UE.

Et pot interessar  Brussel·les està "buscant solucions" sobre la mediació per al CGPJ arran de l'avenç de Reynders en la candidatura al CoE
Publicitat

Opinió

Minut a Minut