Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Més barbaritats de Camacho a Villarejo: “Als espanyols de Catalunya se’ls tracta com Hitler als jueus”

|

- Publicitat -

L’expresidenta del PP català, Alicia Sánchez Camacho, va assegurar a l’excomissari José Manuel Villarejo que els espanyols a Catalunya se’ls tractava com Hitler als jueus.

Aquest va ser un dels missatges que va llençar un dels responsables màxim de les clavegueres de l’estat pel que va ser l’inici de l’operació Catalunya contra l’independentisme. Així ho han revelat uns àudios facilitats pel diari El Món, on també es pot escoltar Camacho dient més barbaritats en el mateix sentit, com ara que tot el moviment independentista l’orquestrava i el finançava el Govern d’Artur Mas, fins al punt d’assegurar que també pagava el lloguer de trens per fer arribar els manifestants d’arreu de Catalunya a Barcelona.

Publicitat

Aquests nous àudios se sumen als que ja havien estat filtrats i on se sentia com Camacho llistava diversos noms com ara el del conseller Jaume Giró perquè Villarejo els investigués.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut