Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Més baixes al PP: Almeida plega com a portaveu de la direcció dels populars

|

- Publicitat -

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha presentat finalment la seva dimissió com a portaveu de la direcció del PP. Almeida ja va donar a conèixer aquest dilluns que tenia la intenció d’abandonar aquesta responsabilitat coincidint amb la crisi oberta a la seva formació. No va assistir tampoc a la reunió del Comitè de Direcció, l’equip de Pablo Casado. Aquest dimarts en un acte públic ha assegurat que el seu compromís amb l’Ajuntament de Madrid està “per sobre” del partit, i ha assegurat que la renúncia es fa “de comú acord” amb Casado.

Almeida ha agraït la “generositat” i la “confiança”. “És una possibilitat que havíem abordat ja els últims mesos per centrar els meus esforços a l’ajuntament de Madrid, i la gravetat de les informacions que s’han produït els últims dies i la necessitat d’esclarir què ha passat a l’Ajuntament de Madrid han fet que haguem decidit que deixi de ser portaveu nacional en aquests moments”, perquè “les institucions estan per sobre l’interès del partit”, ha dit.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut