Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Mas retreu a ERC i JxCat que no pactessin com anar a la taula de diàleg: “Es van equivocar”

|

- Publicitat -

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha criticat que ERC i JxCat no fossin capaços de pactar com afrontar la taula de diàleg i finalment el Govern només hi enviés una delegació formada pels republicans. “Es van equivocar”, ha assegurat entrevistat a TV3, per “no ser capaços d’arribar a un acord conjunt de presentar-se davant d’un interlocutor com un bloc de gent que va en la mateixa direcció”. Per a l’expresident, la divisió de l’independentisme és una “gran debilitat”.

Mas ha fet una crida a aprofitar l’actual aritmètica al Congrés dels Diputats per aconseguir inversions per a Catalunya i ha alertat que l’independentisme té “una gran força” per aconseguir-ho, però que cal “anar una mica més a la una”. Tot i això, ha avisat que l’objectiu del PSOE és aprovar els pressupostos generals de l’Estat abans que comenci el cicle electoral i, per tant, ha donat un marge de “vuit, nou o deu mesos” al diàleg amb l’Estat.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut