Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Mas descarta per ara portar l”Operació Catalunya’ als tribunals

L'expresident de la Generalitat confia que, aquesta vegada, no es renunciï a testimonis importants

|

- Publicitat -

L’expresident de la Generalitat Artur Mas té “esperança” que aquesta vegada la comissió d’investigació al Congrés arribi “fins al final” amb l”Operació Catalunya’. En una entrevista a Rac 1, Mas confia que ara es citi “a qui s’ha de citar” i no es renunciï a testimonis importants. De moment, descarta portar el cas als tribunals. Ha explicat que fa temps que s’ho ha plantejat però que fins ara ho ha descartat veient el recorregut que han tingut les demandes presentades per altres persones implicades com Sandro Rosell. Tot i així, ha afegit que no ha tirat la tovallola i que potser ho acabarà fent. Prefereix però esperar a veure si és el Congrés que, després d’investigar el cas, demani a la justícia que actuï.

Després de la publicació de nova documentació a La Vanguardia i eldiario.es sobre l”Operació Catalunya’, Mas ha dit que és una “decepció molt gran” que la Fiscalia no actuï, tot i que no s’ha mostrat sorprès.

Publicitat

Pel que fa a la comissió d’investigació al Congrés, ha subratllat que només es pot fer quan els partits independentistes “tenen la paella pel mànec” de la legislatura.

Segons Mas, ara ja hi ha l’evidència que l’element a destruir era Convergència i ha intuït que l’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy n’estava al cas tot i que no ho ha afirmat categòricament. “Una operació d’aquesta magnitud no es pot fer sense que la Moncloa n’estigués al corrent”, ha argumentat.

Et pot interessar  La fiscalia arxiva la investigació pel suposat espionatge a l’ex fiscal superior Rodríguez Sol en l’’operació Catalunya’
Publicitat

Opinió

Minut a Minut