Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Mas-Colell celebra que el PDeCAT es presenti a les eleccions i els votarà

|

- Publicitat -

L’exconseller d’Economia durant els governs d’Artur Mas, Andreu Mas-Colell, ha celebrat aquest dimecres que el PDeCAT es presenti en solitari a les eleccions i ha assegurat que els votarà.

“Hi ha un sector de l’1-O, que és un model econòmic de centre, que creu en l’empresa i que el país ha de tirar endavant amb una combinació entre l’àmbit privat i el públic. Si es presenta el PDeCAT, votaré el PDeCAT”, ha assegurat en una entrevista a TV3 que ha recollit Europa Press.

Publicitat

Sobre les conseqüències del coronavirus, ha reconegut que les retallades que va implementar quan formava part del Govern van posar en tensió el sistema sanitari, però assegura que van salvar la situació: “Si la situació hagués estat fa 10 anys, hauria passat el mateix”.

“Cal muscular més el sistema sanitari. Calen 12.000 milions d’euros a Espanya. Necessitem un punt més del PIB per situar-nos en els nivells europeus”, ha precisat Mas-Colell.

Després de confiar que es podrà tornar a la normalitat el 2022, ha avisat que hi haurà negocis que no seran viables i considera necessari ajudar la transformació i redireccionar els treballadors.

Segons la seva opinió, es va desconfinar massa ràpid a causa de la importància del sector turístic, però l’economia no s’ha recuperat, ha avisat.

Et pot interessar  ERC pregunta a Puigdemont si Junts tornarà a investir Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut