Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Marta Pascal, escollida secretària general del nou PNC amb el 91% dels vots

|

- Publicitat -

L’excoordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, ha estat elegida aquest dissabte secretària general del nou Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) amb el 91% dels suports –recolzament que per tant també ha rebut tota l’executiva que presentava–, per la qual cosa l’exalcalde de Vielha i exdiputat de CiU en el Parlament, Àlex Moga, és el secretari d’organització.

Ho ha anunciat el portaveu d’El País de Demà, Antoni Garrell, en la clausura del congrés constituent del partit celebrat de manera telemàtica, encara que l’equip impulsor i els membres de les candidatures que s’han presentat s’han trobat a la ciutat de Girona.

Publicitat

Única candidatura

L’executiva de Pascal ha estat l’única candidatura presentada i ha rebut el 91% dels vots a favor, el 2% en contra i un 6% dels votants s’han abstingut.

La resta de l’equip que acompanya la candidatura de Pascal són l’actual portaveu del PNC, Oriol Puig, i el càrrec de tresorer l’ocupa Pep Garcia, vinculat a El País de Demà.

També hi ha en el seu equip Marc Perelló, Jordi Gregori, Eva Garrell, Albert Farré, Adrià Aldomà, Eduard Martínez, Rosa Orriols, Pere Martínez, Bernat Orellana, Mercè Dalmau, Georgina Bombardó, Manel Romans, Marc Tolrà i Rodolfo Fernández.

Com a presidenta ha estat elegida Olga Tortosa amb el 84% dels vots a favor, un 4% en contra i un 12% d’abstencions; i Dolça González ha estat escollida com a defensora del militant amb el 89% de vots favorables i l’11% d’abstencions.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut