Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Maria Sirvent encapçala l’única candidatura al Secretariat Nacional de la CUP

|

- Publicitat -

L’exdiputada de la CUP-Crida Constituent Maria Sirvent encapçala l’única candidatura al Secretariat Nacional, l’òrgan encarregat de la coordinació del partit i de la gestió del seu dia a dia. Sirvent lidera una llista d’onze noms, entre ells el regidor de la CUP a Reus Edgar Fernández, qui repetirà al SN.

Aquest equip és l’únic que ha presentat candidatura col·lectiva per a l’òrgan equip, de manera que no tindrà oposició. A banda, quatre militants més han presentat candidatura individual, i acabaran de completar l’equip de 15 persones que integrarà el Secretariat Nacional. La votació es farà telemàticament entre el 7 i el 9 de març i es farà pública el 10 de març.

Publicitat

El Secretariat Nacional de la CUP està format per 15 militants. D’aquests, 11 seran els integrants de l’única candidatura col·lectiva que s’ha presentat. L’equip el lidera l’exdiputada Maria Sirvent, que va ser també l’assessora de Pau Juvillà a la Mesa del Parlament fins que va ser inhabilitat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Actualment Sirvent és l’assessora del nou secretari tercer de l’òrgan, Carles Riera.

A banda de Sirvent, la candidatura està integrada per Joan Ramon Sanz (Nord Oriental), Gemma Codina (Catalunya Central), Txus Magallon (Penedès), Marta Gilabert (Barcelona), Albert Gimenez (Vallès Occidental), Laure Vega (Baix Llobregat), Jordi Barbero (Baix Llobregat), Quim Soler (Alt Ter), Ester Diaz (Vallès Occidental), i Edgar Fernández (El Camp).

Al marge d’aquesta llista s’ha registrat també quatre candidatures individuals, que són qui completaran l’equip de 15 persones. Aquests quatre noms són Hug Lucchetti (Vallès Oriental – Baix Montseny), Iñigo Robredo (Baix Llobregat), Jaume Casals (Catalunya Central) i Isa Chacón (Barcelona).

Dels principals reptes del partit, la candidatura en destaca el calendari institucional i electoral, amb les eleccions municipals, i “el repte de recuperar la mobilització i l’organització per generar les bases d’un nou embat nacional, social i democràtic als Països Catalans”.

Et pot interessar  La CUP proposa una agència pública de traducció i doblatge de productes audiovisuals
Publicitat

Opinió

Minut a Minut