Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Marchena cita José Téllez al Supremo per un cas pel qual ja va ser jutjat, recusat i absolt

|

- Publicitat -

El Tribunal Suprem espanyol ha citat l’extercer tinent d’alcalde de Badalona José Téllez el proper 23 de febrer per uns incidents del 25 de setembre del 2017 relacionats amb uns cartells del referèndum de l’1-O. La fiscalia va presentar un recurs contra la decisió de l’Audiència de Barcelona d’absoldre’l, recurs que el Suprem ha admès a tràmit. La justícia havia condemnat en primera instància Téllez per desobediència, però l’Audiència va estimar el recurs de l’exregidor i el va absoldre. La nit del 25 de setembre del 2017, Téllez va recriminar a la Guàrdia Urbana que retirés uns cartells, els va agafar del cotxe policial i els va tornar a repartir entre els que els estaven penjant.

Els fets es van produir davant la presència de Cuixart, que era a Badalona per un acte d’Òmnium Cultural. Cinc persones havien penjat tres cartells a la cèntrica avinguda Francesc Layret de Badalona amb els lemes ‘Hola Europa’ i ‘Hola República’, que incloïen la paraula ‘sí’.

Publicitat

Et pot interessar  Detenen un home al centre comercial Màgic de Badalona després de trencar els vidres d'un establiment amb una destral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut