Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

#MarcaEspaña: Un jutjat proposa arxivar un cas flagrant de tràfic de drogues en un vaixell de l’Armada

En total, es van trobar fins a 127 quilos de cocaïna en un compartiment de la nau i ara la jutgessa assegura que no hi ha indicis de la participació dels investigats en els fets

Redacció 14/11/2020

Nova jugada de la injustícia espanyola. La jutge togada militar territorial número 12 ha proposat al Tribunal Militar Territorial que s’arxivi una causa que implica un cas de tràfic de drogues flagrant: fins a 127 quilos de cocaïna que haurien anat a parar a un compartiment del vaixell de l’Armada espanyola “Juan Sebastián Elcano” el 2014.

De fet, la jutgessa ja va proposar l’arxivament de la causa però el Tribunal va obligar a realitzar diverses diligències sol·licitades per la Fiscalia, però ara es torna a proposar l’arxivament assegurant que “no es troben indicis suficients per a un processament” dels investigats: una brigada, un caporal i tres marines. Segons el diari Naiz, tots ells van negar la seva participació en l’assumpte i asseguraven que no coneixien qui podia haver estat l’autor d’amagar tal quantitat de drogues.