Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

#MarcaEspaña: Els fiscals del judici del procés reben el premi a la “Independència judicial”

|

- Publicitat -

La persecució i repressió de la Fiscalia de Pedro Sánchez ara també és condecorada per associacions espanyoles. Els quatre fiscals del judici del procés, que demanaven rebel·lió pels presos polítics i que finalment la sentència va rebutjar, rebran el premi a la “Independència Judicial” per part de l’organització “Grupo GEES Spain“, perla “feina feta en defensa de la legalitat constitucional”.
in
Així ho explica el Confilegal, que recull les declaracions del president del “Grupo GEES Spain“, Diego Miranda: “La feina que van fer mereix el nostre reconeixement públic i el nostre aplaudiment”.

Se suposa que aquesta organització, sense ànim de lucre, té l’objectiu de contribuir a una societat més justa, lliure i participativa a través de l’estudi, el coneixement i la investigació, en moltes ocasions en col·laboració d’organismes i institucions públiques i privades i de la universitat. Sembla que no han utilitzat ni el coneixement ni la investigació per veure que la Fiscalia del procés independentista va actuar de la forma més repressiva que va poder, i ni molt menys amb independència judicial.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut