Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

#MarcaEspaña El govern de Madrid malgasta 16 milions d’euros en barracons per ajornar obres en escoles

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, no només ha captat l’atenció dels mitjans de comunicació per la lamentable construcció d’un hospital que després d’haver-se inaugurat, encara no té ni pacients, ni personal sanitari. Aquest divendres, El Plural ha informat que la “Plataforma Centros Públicos Ya“, ha denunciat el malbaratament de fins a 16 milions d’euros en uns que el Govern de Madrid ha decidit utilitzar per ajornar diverses obres d’escoles que encara no s’han acabat de construir, algunes des del 2009.

En total, fins a 200 mòduls han estat comprats per situar en col·legis i instituts pendents d’ampliació, amb conseqüències nefastes: la paralització del procés de construcció i la limitació de l’ús d’algunes instal·lacions. Per tant, una falta de voluntat clara per part del govern d’Ayuso, que ha malgastat milions d’euros en comprar els barracons, en lloc de llogar-los, una denúncia que ha fet el portaveu de la plataforma, que preveu que la instal·lació dels nous espais “s’allargarà fins més enllà de la pandèmia”.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut