Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

#MarcaEspaña Arxiven el cas d’un tiktoker que treia pit de mentir per tenir relacions sexuals sense condó

|

- Publicitat -

El famós tiktoker Naim Darrechi quedarà impune d’un delicte d’abús sexual gràcies a la justícia espanyola. L’estiu del 2021, Darrechi va admetre que els deia a les seves parelles sexuals que era estèril, enganyant-les per tal de tenir relacions sense condó. I ho va dir enmig d’un contingut d’un altre Youtuber que a sobre li reia les gràcies.

Ara, encara que el Ministeri d’Igualtat portés el cas a la Fiscalia i que el govern balear es querellés contra el tiktoker per “possible abús sexual”, la justícia ha decidit arxivar la causa al·legant que les declaracions de Darrechi són “llibertat d’expressió”, tan sols puntualitzant que són “irresponsables i socialment censurables”, però que en cap cas arriben a considerar-se penals com a delicte d’odi.

Publicitat

Una decisió que se suma a tantes altres per part de la justícia casposa que permet que el masclisme s’escampi amb tota impunitat.

Només amb l’inici d’aquest vídeo ja es pot veure de quin peu calça el tiktoker:

Et pot interessar  Govern, Comuns i CUP veuen la querella de JxCat per l’informe sobre Casol com una “amenaça” a les víctimes de masclisme v
Publicitat

Opinió

Minut a Minut