Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Marca España: Així és el ‘menjar’ que reben els bombers de Castella i Lleó: “Depenem del veïnat”

|

- Publicitat -

Els bombers de Castella i Lleó denuncien les precàries condicions laborals: Manca de recursos i mitjans, temperatures extremes i un menjar nefast, sense varietat i molta escassetat.

Ho denuncia el portaveu de l’Associació de Treballadors d’Incendis Forestals de Castella i Lleó: “La Junta ofereix a la gent que fa quinze hores que treballa un entrepà, una peça de fruita i una ampolla d’aigua”. Lamenten aquest tracte lamentable tenint en compte que estan a primera línia de foc, jugant-se la vida: “És important que beguem mínim un litre cada hora, així que moltes vegades depenem de la bona fe dels veïns dels pobles pels quals passem per poder beure o simplement acaba sent una cosa que corre pel nostre compte”, exclamava un bomber combatent. Així mateix, exigeixen que se’ls tracti “amb respecte” perquè contínuament s’estan jugant la vida.

Publicitat

En una imatge difosa per l’Associació Sindical Professional d’Agents Mediambientals de Castella i Lleó a Twitter deixa en evidència la precarietat de l’alimentació la qual va amb “retard”, és de “poca varietat” i molta “escassetat”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut