Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Maragall: “Tornarem a reprendre el diàleg amb Colau quan aclareixin la seva posició”

|

- Publicitat -

L’alcaldable republicà ho ha tornat a repetir. De fet, manté la posició que va anunciar aquest dimecres en una roda de premsa: “Tornarem a reprendre el diàleg amb Colau quan els comuns aclareixin la seva posició”.  ERC es planta, doncs, a l’expectativa dels comuns, que insisteixen en un tripartit “progressistes” encara que els vetos entre els socialistes i els republicans ho facin impossible.

Però amb tot, Maragall ha hagut d’aguantar les impertinències d’una tertúlia de periodistes propis de la dreta més rància amb Ana Rosa Quintana al capdavant. En una connexió en directe des de Telecinco, la taula ha qüestionat en tot moment el concepte de “democràcia” entès per l’independentisme, s’ha menjat la presumpció d’innocència condemnant ja als presos polítics com a executors “d’un cop d’Estat” i ha assegurat que tant l’Ajuntament com la Generalitat estan en mans del procés.

Publicitat

Això no obstant, l’alcaldable s’ha mantingut ferm en les conviccions republicanes i ha assegurat que serà l’alcalde “de tots els barcelonins” tractant els problemes d’habitatge, seguretat i desigualtat. A més, ha defensat el candidat de JxCat i regidor electe, Quim Forn, empresonat també a Soto del Real i ho ha evidenciat amb la repressió i la manca de drets i llibertats a Catalunya.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut