Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Maragall proposa un fons de 1.000 milions per rehabilitar 160.000 habitatges i així combatre la pobresa energètica

L'objectiu dels republicans és que Barcelona sigui la ciutat "capdavantera" en la transició energètica

|

- Publicitat -

El primer dia de campanya electoral ha arrencat amb força, especialment a Barcelona, després de setmanes de precampanya i de debats entre els diferents candidats a l’alcaldia, que exposen les seves propostes per millorar la capital catalana. L’alcaldable d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, en un acte de campanya celebrat aquest divendres, 12 de maig, ha presentat la seva agenda verda des de la placa fotovoltaica del Fòrum, insistint en la importància de l’estalvi i l’eficiència energètica per tal de dur a terme la imprescindible transició ecològica i energètica.

Publicitat

El republicà s’ha compromès a engegar un fons de 1.000 milions d’euros que ha de servir per a rehabilitar uns 160.000 habitatges en els pròxims 8 anys i fer-los energèticament eficients, ja que el 81% dels edificis no compleixen els criteris bàsics d’eficiència energètica, segons ha apuntat el candidat. Els edificis que es rehabilitaran s’escolliran d’entre les zones amb més risc de pobresa energètica.

Maragall també ha anunciat una aliança amb la Generalitat per aprofitar els edificis públics de Barcelona, que són entre 350 i 450, per instal·lar-hi plaques fotovoltaiques i crear comunitats energètiques.

Amb tot, l’objectiu dels republicans és que Barcelona sigui la ciutat “capdavantera” en la transició energètica de tota Europa, tal com ha defensat la número 2 d’ERC a Barcelona, Elisenda Alamany. “El futur de la ciutat no es pot governar només des de les bones intencions o tornant al passat” ha expressat.

Et pot interessar  ERC qualifica "d'incomprensible" el pacte tripartit a Roses i demana a Junts i Gent del Poble que es facin enrere
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió