Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

Maragall promet crear una regidoria de drets i benestar dels animals si és alcalde

El candidat d'ERC ha apostat també per una "redefinició" de l'espai públic per tal de millorar la convivència entre persones i animals

|

- Publicitat -

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha promès aquest dissabte crear una regidoria de drets i benestar dels animals si és elegit alcalde. Maragall ha reclamat “reprendre la iniciativa” en aquest àmbit i ha acusat el tàndem Colau-Collboni de “manca d’impuls i de responsabilitat”. De fet, el candidat d’ERC ha apostat també per una “redefinició” de l’espai públic per tal de millorar la convivència entre persones i animals.

Publicitat

“La convivència avui no està garantida i ho hem de fer possible”, ha sentenciat Maragall en un acte als jardins de Can Mantega, a Sants. El candidat d’ERC planteja incentivar “preus assequibles” en serveis com les esterilitzacions o la col·locació de xips, unes mesures que són “indispensables”.

Finalment, Maragall també s’ha referit a la “manca d’interès” que el govern de comuns i socialistes ha tingut amb relació al Consell de Convivència, Protecció i Defensa dels animals. “Funciona a un terç de la seva capacitat i potència”, ha criticat el candidat d’ERC a les eleccions municipals del 28-M. “Cal reconstruir la complicitat i la relació entre l’administració i les famílies”, ha conclòs Maragall.

Et pot interessar  L'ocupació i l'habitatge centren el primer debat amb tots els candidats de Barcelona, amb Colau al centre dels atacs
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió