Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Maragall promet crear una regidoria de drets i benestar dels animals si és alcalde

El candidat d'ERC ha apostat també per una "redefinició" de l'espai públic per tal de millorar la convivència entre persones i animals

|

- Publicitat -

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha promès aquest dissabte crear una regidoria de drets i benestar dels animals si és elegit alcalde. Maragall ha reclamat “reprendre la iniciativa” en aquest àmbit i ha acusat el tàndem Colau-Collboni de “manca d’impuls i de responsabilitat”. De fet, el candidat d’ERC ha apostat també per una “redefinició” de l’espai públic per tal de millorar la convivència entre persones i animals.

“La convivència avui no està garantida i ho hem de fer possible”, ha sentenciat Maragall en un acte als jardins de Can Mantega, a Sants. El candidat d’ERC planteja incentivar “preus assequibles” en serveis com les esterilitzacions o la col·locació de xips, unes mesures que són “indispensables”.

Publicitat

Finalment, Maragall també s’ha referit a la “manca d’interès” que el govern de comuns i socialistes ha tingut amb relació al Consell de Convivència, Protecció i Defensa dels animals. “Funciona a un terç de la seva capacitat i potència”, ha criticat el candidat d’ERC a les eleccions municipals del 28-M. “Cal reconstruir la complicitat i la relació entre l’administració i les famílies”, ha conclòs Maragall.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut