Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Maragall: “La claredat de la voluntat independentista d’ERC es defensa sola”

|

- Publicitat -

El president del grup municipal d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, aposta per un Govern que vagi més enllà de l’independentisme i pugui sumar també els comuns. En una entrevista a RAC1, Maragall ha posat damunt la taula la necessitat d’aprovar uns pressupostos de cara al 2020 al Parlament, i amb la voluntat de fer-ho de la mà dels comuns.

“Si això es transforma, després d’unes eleccions, en un govern encara més ampli, tant de bo”, ha expressat Maragall, que ha recordat que aquesta era una fórmula que també desitjaven per Barcelona i que els comuns “hi van renunciar” per mantenir l’alcaldia amb una aliança dels socialistes. Malgrat tot, ha afirmat que “això ni limita ni hauria d’impedir que a Catalunya i a Barcelona torni a aparèixer aquest criteri”.

Publicitat

El republicà ha defensat la voluntat independentista del partit d’ERC. Ha etzibat que sempre han tingut el mateix objectiu i que aquesta voluntat “es defensa sola”, ara que els republicans estan rebent crítiques per les declaracions tant del seu president, Oriol Junqueras i el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, on defensen abandonar la unilateralitat i insistir amb el diàleg i a dues setmanes de la Diada.

 

Et pot interessar  La Moncloa veu a la baixa el "suflé" de Puigdemont i confia a retenir ERC i Junts a canvi d'almoines
Publicitat

Opinió

Minut a Minut