Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Maragall denuncia que Barcelona porta 15 anys de “marxa enrere i desgovern”

L’alcaldable d’ERC a la ciutat diu que la seva formació representa “pràcticament” el 90% dels barcelonins

Agències 17/12/2022
L'alcaldable d'ERC a Barcelona, Ernest Maragall Data de publicació: dissabte 17 de desembre del 2022, 14:54 Localització: Barcelona Autor: ERC

L’alcaldable d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha reivindicat que la seva formació representa “pràcticament” el 90% de ciutadans de la ciutat. “No representem a un grapat d’independentistes a la recerca de capital. Som molt més que això!”, ha expressat en una jornada d’idees per a “dibuixar el futur republicà a Barcelona” amb la vista posada a les eleccions municipals del maig. El dirigent republicà ha denunciat que la ciutat porta almenys 15 anys de “marxa enrere, divisió i no govern”. Així mateix, ha dit que ERC actuarà amb “lideratge i complicitat” i ha garantit que “no declararan enemic a ningú”.

Des de l’Espai Pujades a Barcelona, ERC ha debatut sobre mobilitat i model de ciutat, nova economia i recerca, desigualtats i equitat, i sostenibilitat i reptes climàtics, a través de diverses taules rodones que han comptat amb la participació d’experts en diferents matèries com l’exregidora, l’ambientòloga i experta en mobilitat, Mercedes Vidal; la presidenta de la Cambra de Barcelona, Mònica Roca; el director de la Ciutadella del Coneixement (UPF), Francesc Subirada; la presidenta de l’Observatori Metropolità de l’Habitatge, Carme Trilla; i el delegat d’UNEF a Catalunya, Daniel Pérez, entre altres.