Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Maragall constata que Colau necessitarà Valls per a governar durant el mandat

|

- Publicitat -

Ernest Maragall ja es veia alcalde i aquest dissabte Ada Colau li arrabassarà la batllia, si l’escenari no canvia en l’últim moment. El líder republicà, però, ha assegurat que ERC “serà el partit que prendrà iniciativa i anirà endavant amb les propostes” que plantegin. A més, en una entrevista al digital Tot Barcelona, el veterà ha afirmat que el pacte que va proposar el partit d’Oriol Junqueras amb un acord de govern entre les dues forces guanyadores “superava la política de blocs” contradient amb les delcaracions de l’alcaldessa en funcions. No obstant, Maragall ha constatat que si no s’arriba a un consens amb ERC, “BComú necessitarà els vots de Valls” per a governar i donar continuïtat a les seves polítiques.

El líder descarta “absolutament” que ERC quedi convertida en una “crossa” i lloa la importànca que tindrà en el consistori. Alhora, ha afegit que treballarà aquests quatre anys a l’oposició i ha considerat legítim “el dret a protesta i manifestació” sempre i quan sigui “des del respecte” en sintonia amb les declaracions de la portaveu del Govern, Meritxell Budó.

Publicitat

Crític amb Barcelona és Capital-Primàries, la candidatura de Graupera

Ernest Maragall s’ha mostrat molt crític amb la candidatura del filòsof Jordi Graupera sorgida d’un procés de Primàries. “Ha fet molt de mal”, ha sentenciat l’alcaldable, “ha acabat produint la pèrdua de dos o tres regidors independentistes”, ha sentenciat.

 

Et pot interessar  Aragonès proposa celebrar un referèndum via l'article 92 de la Constitució espanyola
Publicitat

Opinió

Minut a Minut