Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Maragall carrega contra Colau: “És un projecte unipersonal”

El republicà, per altra banda, assegura que "el projecte d'ERC creix i s'enforteix" i afirma estar "orgullós" de la coalició amb Nova-Nou Futur

|

- Publicitat -

L’alcaldable per ERC a les municipals de Barcelona, Ernest Maragall, assegura que el projecte de l’alcaldessa i cap de llista de Barcelona en Comú, Ada Colau, fa aigües: “Equip en desbandada, projecte esgotat, govern unipersonal”, ha etzibat el veterà. Per altra banda, el republicà ha assegurat que “la candidatura d’ERC creix i s’enforteix” i afirma estar “orgullós” i “content” per la incorporació d’Elisenda Alamany a la formació.

Després que les regidores Gala Pin i Mercedes Vidal anunciïn que no repetiran a la llista de l’alcaldessa quan falten 42 dies per a les municipals, Ernest Maragall posa de manifest aquestes debilitats i el que suposa pel projecte de Barcelona en Comú: baixes i canvis d’última hora a les posicions de la candidatura.

Publicitat

L’alcaldable també ha posat en relleu la incorporació de la seva sòcia Elisenda Alamany amb la coalició de Nova-Nou Futur, provinents del sector sobiranista dels comuns.

 

Et pot interessar  Aragonès acusa Illa de defensar la proposta de Cs sobre trilingüisme: "Cal un president que no abandoni la llengua mai"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut