Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Maragall carrega contra Colau: “És un projecte unipersonal”

L’alcaldable per ERC a les municipals de Barcelona, Ernest Maragall, assegura que el projecte de l’alcaldessa i cap de llista de Barcelona en Comú, Ada Colau, fa aigües: “Equip en […]

Marina Almansa
Marina Almansa 16/04/2019

L’alcaldable per ERC a les municipals de Barcelona, Ernest Maragall, assegura que el projecte de l’alcaldessa i cap de llista de Barcelona en Comú, Ada Colau, fa aigües: “Equip en desbandada, projecte esgotat, govern unipersonal”, ha etzibat el veterà. Per altra banda, el republicà ha assegurat que “la candidatura d’ERC creix i s’enforteix” i afirma estar “orgullós” i “content” per la incorporació d’Elisenda Alamany a la formació.

Després que les regidores Gala Pin i Mercedes Vidal anunciïn que no repetiran a la llista de l’alcaldessa quan falten 42 dies per a les municipals, Ernest Maragall posa de manifest aquestes debilitats i el que suposa pel projecte de Barcelona en Comú: baixes i canvis d’última hora a les posicions de la candidatura.

L’alcaldable també ha posat en relleu la incorporació de la seva sòcia Elisenda Alamany amb la coalició de Nova-Nou Futur, provinents del sector sobiranista dels comuns.