Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

Maragall apel·la a una campanya que superi el debat unionisme-independentisme

L'alcaldable d'ERC ha sentenciat que "serà una oportunitat afegida poder constrastar les posicions progressistes i les que vénen del centra dreta tradicional" referint-se al projecte de Forn i Artadi

|

- Publicitat -

“La nostra convicció és que estem en condicions de trencar murs sociològics i polítics de l’unionisme i l’independentisme”. Amb aquestes paraules el candidat a l’alcaldia de Barcelona per ERC, Ernest Maragall, ha explicat que l’equip pretén enfocar la campanya -ja en marxa- sense confrontar els blocs de l’independentisme i l’unionisme però, a més, sense deixar de tenir en compte “el concepte de capital republicana” com a missatge fonamental.

“Per Barcelona i des de Barcelona”

Publicitat

Aquest dimarts s’ha presentat la imatge de la campanya en el nou local municipal, al carrer de Provença, sota el nom ‘Barceloní, barcelonina!’ acompanyada d’imatges que apel·len a “la Barcelona de tothom”. Per a Maragall, fomentar el debat en els àmbits d’educació, cultura, habitatge, seguretat i transport public són “els millors temes per adreçar-se als votans de Cs, PSC, comuns i post-convergent” perquè aquestes municipals no siguin “l’enèssima confrontació entre independentistes i unionistes”. És per això que l’alcaldable està passejant per tots els districtes i barris de Barcelona: “Des de Sarrià fins a Nou Barris”, ha assegurat.

Respecte als seus rivals, Maragall ha dit que “encara no ha sentit el projecte post-convergent” però que estarà “encantat” d’escoltar-lo. A més, el republicà ha reconegut que, en aquest sentit, “serà una oportunitat afegida per poder constrastar les posicions que vénen d’un projecte d’esquerres i progressista i les que vénen del centra dreta tradicional”.

La llista, encara per aprovar

Maragall ha avançat que el pròxim 30 de març, en un consell nacional d’ERC, es donarà el vistiplau del programa electoral però també dels membres i candidats que seguiran els passos del veterà Maragall, tot i que ha subratllat que serà “una candidatura amb gent potent”.

Et pot interessar  Aragonès acusa el PSC de tenir un "discurs derrotista" i a Junts de "només parlar d'ells mateixos" i de Puigdemont

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut