Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024
Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024

Maragall anuncia que s’acomiadarà de l’Ajuntament de Barcelona aquest desembre

Des d'ERC Barcelona subratllen que "Ernest Maragall sempre ha posat la ciutat, la seva ciutadania i el projecte polític per davant de tot"

|

- Publicitat -

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha anunciat aquest divendres que deixarà l’acta de regidor aquest mes de desembre de forma definitiva. Maragall, que ha aprofitat la seva intervenció al plenari per comunicar la notícia, assegura que pren la decisió “a consciència i voluntàriament” i que és “estrictament personal”, amb una raó de fons que és “Barcelona”. La renúncia es formalitzarà en el proper plenari municipal previst pel 22 de desembre.

Fonts del grup municipal d’Esquerra han explicat que Maragall ha pres la decisió aquesta darrera setmana. Després de prendre-la, va compartir-la amb el seu cercle més proper i, posteriorment, amb la direcció del partit. El lideratge del grup municipal d’ERC l’assumirà Elisenda Alamany, mentre que l’escó de Maragall previsiblement se’l quedarà  Rosa Suriñach, actual cap de gabinet d’Ernest Maragall, qui ja va acompanyar-lo a la llista de 2019 i va ser regidora els últims mesos del mandat anterior.

Publicitat

Des d’ERC Barcelona, subratllen que “Ernest Maragall sempre ha posat la ciutat, la seva ciutadania i el projecte polític per davant de tot i es manté ferm amb el seu compromís amb la ciutat. Seguirà treballant incansablement per Barcelona des d’una posició apartada de la primera línia política, com fan la gran majoria dels ciutadans i ciutadanes”, indiquen des del grup municipal republicà”.

Et pot interessar  L’Ajuntament de Barcelona omet la senyera en el cartell promocional de la diada de Sant Jordi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut