Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Manuel Valls manifesta el seu patriotisme espanyol esbroncant el primer ministre francès dient-li que “Catalunya no és un país”

|

- Publicitat -

L’actual regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, de tant en tant deixa anar recordatoris per saber de quin peu calça pel que fa al seu nivell de patriotisme i compromís amb la unitat d’Espanya.

En un innocent tuit on l’actual primer ministre francès, Jean Castex, recomanava els ciutadans francesos “no viatjar a Catalunya mentre no millori la situació a Catalunya”, Valls no se n’ha pogut estar i ha esbroncat Castex: “Catalunya no és un país… deus voler Espanya, suposo”.

Publicitat

Clarament, una de les destinacions més transitades pels francesos a l’estiu és Catalunya, independentment que es consideri un país, i Castex ho ha advertit donat que és un dels territoris on més està augmentant el registre de casos de coronavirus diaris. La falta de comprensió lectora de l’exministre francès ha fet que tingués un atac de patriotisme per tal de cridar l’atenció a Twitter.

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut