Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Males notícies pel PP: El TS cita a declarar Alberto Casero pels contractes irregulars

|

- Publicitat -

Fa mesos que els draps bruts d’Alberto Casero fan pudor. A finals de 2021, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Trujillo (Càceres) el va imputar per un delicte de prevaricació continuada pels contractes a dit durant el període en què va ser alcalde.

Com actualment és diputat del PP al Congreso, només pot ser investigat pel Tribunal Supremo. I així ha estat: el magistrat Andrés Palomo, instructor de la causa oberta contra el popular, l’ha citat perquè declari de forma voluntària dilluns 20 de juny a les 11.30 hores.

Publicitat

L’alt tribunal va obrir la causa després que un jutjat de primera instància veiés “indicis sòlids” d’irregularitats. La fiscalia, a més, entén que també hi ha indicis de malversació. Els contractes durant el 2017 i el 2018 —d’entre 14.000 i 25.000 euros— no haurien seguit el procediment administratiu previst, comprometent el pagament de diverses quantitats sense comunicar-ho a l’Ajuntament i sense els informes necessaris.

Casero deixarà de ser recordat pel ridícul estrepitós durant la votació de la reforma laboral del PSOE, que va tirar endavant gràcies al “sí” del diputat del PP.

Et pot interessar  La justícia madrilenya cita com a investigat la parella d'Ayuso
Publicitat

Opinió

Minut a Minut