Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Madrid es fa un embolic amb les vacunacions de la policia espanyola i els envia on no toca

|

- Publicitat -

Malgrat tota la polèmica i queixes que ha rebut Catalunya per organitzar les vacunacions de la policia espanyola i la Guàrdia Civil, la Comunitat de Madrid no es queda curta amb el recent cacau que ha muntat per tal d’avisar els agents que els toca anar a vaccinar-se.

Unes informacions d’El Plural expliquen que els agents reben un SMS on són citats per posar-se la segona dosi a l’Hospital Isabel Zendal, el polèmic centre que va inaugurar Isabel Díaz Ayuso i que molts sanitaris han criticat durament, quan en realitat se l’han d’anar a posar per la zona de Carabanchel, és a dir, ben bé a l’altra punta de la comunitat, en una seu del cos policial.

Publicitat

Però segons El Plural, els mateixos agents han creat encara més confusió, ja que alguns d’ells han compartit a les xarxes socials missatges dient que “la cita que han donat per anar a Carabanchel no val. He trucat a Zendal i m’han dit que es farà allà”. Però la realitat és que tot segueix com havia començat, i la vaccinació ha de ser a Carabanchel.

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut