Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Madrid es fa un embolic amb les vacunacions de la policia espanyola i els envia on no toca

L’organització de la vacunació està enviant els agents a l’altra punta de la comunitat per error

Redacció
Redacció 01/06/2021

Malgrat tota la polèmica i queixes que ha rebut Catalunya per organitzar les vacunacions de la policia espanyola i la Guàrdia Civil, la Comunitat de Madrid no es queda curta amb el recent cacau que ha muntat per tal d’avisar els agents que els toca anar a vaccinar-se.

Unes informacions d’El Plural expliquen que els agents reben un SMS on són citats per posar-se la segona dosi a l’Hospital Isabel Zendal, el polèmic centre que va inaugurar Isabel Díaz Ayuso i que molts sanitaris han criticat durament, quan en realitat se l’han d’anar a posar per la zona de Carabanchel, és a dir, ben bé a l’altra punta de la comunitat, en una seu del cos policial.

Però segons El Plural, els mateixos agents han creat encara més confusió, ja que alguns d’ells han compartit a les xarxes socials missatges dient que “la cita que han donat per anar a Carabanchel no val. He trucat a Zendal i m’han dit que es farà allà”. Però la realitat és que tot segueix com havia començat, i la vaccinació ha de ser a Carabanchel.