Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Madrid confirma l’escàndol corrupte del germà d’Ayuso amb Priviet

|

- Publicitat -

La Comunitat de Madrid ha explicat que el germà de la presidenta regional, Isabel Díaz Ayuso, va cobrar 283.000 euros en quatre pagaments el 2020 de l’empresa Priviet Sportive, beneficiada amb un contracte públic per subministrar material sanitari. La xifra multiplica per cinc els 55.000 euros admesos per la presidenta en el marc de l’enfrontament amb la direcció del PP, que l’elevava fins a 300.000. Les explicacions d’Ayuso van ser suficients perquè la direcció del partit tanqués l’expedient, però no per segellar la crisi a la formació, que finalment s’ha cobrat tota la cúpula, Pablo Casado inclòs, i ha derivat en un congrés extraordinari a l’abril on es triarà una nova direcció, probablement encapçalada pel gallec Alberto Núñez Feijóo.

Publicitat

Ayuso no havia volgut donar detall dels 227.000 euros a banda dels 55.000 que sí havia admès amb l’argument que no guardaven relació amb l’administració que presideix.

Et pot interessar  El PP es nega a "pagar el preu" de Puigdemont: diu a Junts que es poden "estalviar" la reunió si pretenen exigir-ho al PP
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió