Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

Madrenas fa un pas enrere i no encapçalarà la llista de JxCat a l’alcaldia de Girona

L’alcaldessa manifesta el seu compromís amb el partit, però reitera que “no es pot anar més enllà de dos mandats”

Redacció 23/05/2022
L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, en una foto d'arxiu.

Després de dies esperant una resposta, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, s’ha pronunciat. Madernes ha confirmat aquest dilluns a la tarda que no tornarà a encapçalar la llista de JxCat a l’alcaldia de Girona per les municipals del 2023, renunciant així la candidatura. Madrenas ha fet pública la seva decisió “per coherència”: “Sempre he defensat que en una ciutat tan important com Girona cal renovar lideratges en terminis relativament curts, i crec que l’òptim és no anar més enllà de dos mandats”, ha subratllat.

Madrenas assegura estar “molt forta” i subratlla que, durant aquest any, tant ella com el seu equip “treballaran intensament”. Madrenas, que també és diputada al Parlament, ha refermat el seu compromís amb JxCat ha assegurat i que continuarà treballant pel projecte “de manera intensa” i no se’n desvincularà.

Cal recordar que avui s’han iniciat les primàries de JxCat, no ha estat una casualitat que, al mateix moment, l’alcaldessa fes pública la decisió de no tornar-se a presentar.