Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

L’única candidatura a l’executiva d’ERC repeteix amb Junqueras, Aragonès, Rovira i Vilalta

|

- Publicitat -

Junqueras, Aragonès, Rovira i Vilalta encapçalen l’única candidatura a la nova executiva d’ERC. La presentació de les candidatures a la nova executiva d’Esquerra s’ha celebrat aquest diumenge, 16 d’octubre, a la seu del partit, però no es votarà fins al pròxim 6 de novembre. La futura nova direcció, doncs, inclourà Junqueras i Aragonès, i repetiran altres dirigents actuals, com la secretaria general, Marta Rovira, o la portaveu Marta Vilalta. A la candidatura també s’incorporen dos noms de la direcció actual, Juli Fernández i Meritxell Serret, recentment arribades al Govern.

Amb aquesta estratègia, Aragonès assegura que s‘està apostant per “reforçar” ERC. Per la seva banda, Junqueras ha afirmat que el pròxim Congrés Nacional servirà per “encarar de la millor manera possible la nova etapa de la política catalana”.

Publicitat

A més, segons recull l’ACN, a la candidatura s’integraran com a vicesecretaris generals de diferents àrees les següents persones: Jordi Roig (Recursos, Finances i Gerència), Marc Colomer (Comunicació i Estratègia), Raquel Sans (Feminismes i LGTBI), Adriana Delgado (Partit Obert i Moviments Socials), Eloi Hernàndez (Coordinació Institucional), Lluís Salvadó (Coordinació Interna), Marta Vilaret (Drets, llibertats i lluita Antirepressiva), Raül Romeva (Prospectiva, Agenda 2030 i Transició Ecològica), Sara Bailac (Acció Política i Sectorial) i Jordi Solé (Relacions Internacionals). Finalment, la candidatura també inclou diferents secretaries.

Et pot interessar  Puigdemont diu que les crítiques de Junqueras en campanya s'han de "relativitzar" i allarga la mà a ERC després del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut