Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

L’ultimàtum de Vatlònyc a ‘Crónica Global’: tres dies per rectificar l’article que el menysté

|

- Publicitat -

El raper mallorquí Josep Miquel Arenas, àlies Valtònyc, amenaça d’emprendre accions legals contra ‘Crónica Global’ si no “rectifica” un article sobre ell titulat “Valtònyc, ¿para cuándo sus canciones en Bélgica?”. El seu advocat Gonzalo Boye ha demanat al rotatiu espanyolista que publiqui una “rectificació” de l’article en considerar que la informació que difon és “falsa” i “perjudicial” per al seu client. La publicació titlla l’exiliat de bocamoll, aprofitat i covard, entre altres insults.

En concret, nega que Valtònyc “no hagi aprofitat professionalment el temps” que porta a Bèlgica i que hagi “trobat un modus vivendi en la cort d’oportunistes a l’abric de Waterloo”, com diu el text. “Ha desenvolupat una important activitat artística”, assegura Boye, destacant els discos que ha publicat en els últims anys.

Publicitat

La defensa de Valtònyc dona a ‘Crónica Global’ tres dies per publicar la rectificació i avisa que, en cas contrari, podria emprendre accions legals “en la jurisdicció on s’està causant el perjudici”. “Atempta contra el seu honor i imatge, causant-li greus perjudicis tant a l’estat espanyol com a Bèlgica”, diu l’escrit.

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut