Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

L’última oferta d’Illa: està disposat a assumir una negociació “estrictament pressupostària” dels comptes de 2023

|

- Publicitat -

El president del PSC, Salvador Illa, critica i lamenta que el Govern de Pere Aragonès encara no ha convocat el seu grup a parlar dels pressupostos del 2023 en la ronda de contactes oberta just dos dies enrere. Malgrat la crítica, el líder de l’oposició ha volgut fer una última oferta, insistint que el PSC està disposat a assumir una negociació “estrictament pressupostària”, amb tal que els republicans parlin amb ells.

Illa, per una banda, critica que l’executiu d’Aragonès és “va tard”, al·legant que els socialistes fa “dos mesos” que intenten parlar dels pressupostos; entremig, però, hi ha hagut la crisi del Govern de coalició d’ERC i Junts, la qual ha modificat els processos donada l’obertura de nous fronts.

Publicitat

Tot i així, Illa ha volgut insistir en la idea que ERC té “la mà estesa” per part del PSC. En aquest sentit, ha reiterat la seva última oferta, i assegura que els socialistes estan disposats a fer “una negociació pressupostària clàssica, estrictament pressupostària”, tot afegint que “no barrejant llibretes: no demanaré coses que estiguin fora del pressupost”.

Et pot interessar  Vilagrà serà la número 2 d'ERC el 12-M: "És un honor i un privilegi, puc aportar l'experiència d'aquests tres anys"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut