Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Lorena Roldán torna a escupir odi cap a l’independentisme

|

- Publicitat -

La diputada del PP al Parlament Lorena Roldán ha acusat la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, de fer “polítiques d’odi com si fos una CDR més” per no vacunar els agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil a Catalunya.

En una conferència de premsa aquest dilluns al Parlament, Roldán ha assegurat que de guàrdies civils i policies nacionals “se n’ha vacunat el 15%, quan els mossos d’esquadra estan al 100%” vacunats, i també ha demanat destinar vaccins al personal de Salvament Marítim.

Publicitat

Ha explicat que els populars han demanat la compareixença del vicepresident del Govern en funcions, Pere Aragonès: “Que ens digui els criteris, si és que n’hi ha cap, de per què no ha vacunat”, a més dels ministres de Sanitat, Interior i Política Territorial, Carolina Darias, Fernando Grande-Marlaska i Miquel Iceta, respectivament, al Congrés.

“El Govern no tan sols fa mal amb la seva inacció sinó quan actuen”, ha subratllat Roldán, que ha demanat que ERC i Junts formin un nou executiu i escoltin els sectors afectats per la crisi sanitària.

“Culebrot del nacionalisme”

Ha lamentat que el Parlament està inactiu i no hi ha govern a Catalunya “perquè els partits independentistes estan al capritx de l’inquilí de Waterloo, més preocupats de mantenir la vidorra de Puigdemont”

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut