Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

L’oposició enterra la funerària pública de Colau

Només BComú, CUP i els regidors no adscrits Puigcorbé i Ardanuy voten a favor de la iniciativa, mentre que ERC s'absté

|

- Publicitat -

La proposta dels comuns d’impulsar una funerària pública a la ciutat de Barcelona ha quedat enterrada per l’oposició, després que PSC, Cs, PDeCAT i PP hagin votat en contra de la iniciativa. És així com el govern municipal només ha obtingut suport de la CUP i els regidors no adscrits Gerard Ardanuy i Juanjo Puigcorbé. ERC, s’ha abstingut.

Els grups de l’oposició han acusat l’alcaldessa, Ada Colau, de fer “electoralisme” i de “deixadesa de funcions” en les seves responsabilitats a Serveis Funeraris de Barcelona, l’empresa mixta en la qual l’Ajuntament té una participació del 15%, Mèmora. Cau així una de les grans apostes del govern de Colau en sessió extraordinària, després que la qüestió es retirés del ple del febrer per seguir negociant amb els grups, i un dia després que el govern anunciés que s’havia iniciat una auditoria a Serveis Funeraris de Barcelona per possibles irregularitats en els serveis de facturació.

Publicitat

Al seu torn, l’alcaldessa ha arremès contra “les forces progressistes”, ERC i PSC. Colau ha afegit que han votat en contra d’un “acord a la mort” que afecta “la població més vulnerable” i ha tornat el retret de “electoralisme” lamentant la posició d’Esquerra Republicana.

 

 

Et pot interessar  L'oposició constata la "solitud" i "paràlisi" de l'executiu de Collboni i l'insta a "replantejar" el seu funcionament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut