Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Lluís Puig es mostra optimista el dia que Bèlgica decidirà sobre la seva extradició

|

- Publicitat -

Mentre el conseller exiliat, Lluís Puig i Gordi, espera rebre la carta de la justícia belga que decidirà si accepten l’extradició a Espanya o no, el conseller ha recordat a través d’una piulada que aquest 7 de gener “és el patró del dret canònic, dels advocats i dels col·legis d’advocats catalans: Sant Raimon de Penyafort”, i ha enviat un missatge optimista de cara a la seva possible extradició: “Creences particulars a banda, estic segur que avui serà un bon dia!”.

Una crida a la qual han respost diverses personalitats independentistes com la líder de JxCat a les llistes del 14-F o el pres polític Josep Rull, que empatitzen amb Puig i li donen suport: “Ho celebrarem! Som republicans, però serà un bonic regal de reis”, ha assegurat Laura Borràs en resposta al tuit del conseller exiliat. Per la seva banda, Rull ha assegurat a Puig que “la teva dignitat és la nostra dignitat”, en una altra piulada.

Publicitat

Et pot interessar  Els homes joves són els més espanyolistes i favorables a protegir els símbols franquistes, segons una enquesta d'Òmnium
Publicitat

Opinió

Minut a Minut