Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Lluís Puig es mostra optimista el dia que Bèlgica decidirà sobre la seva extradició

“Avui serà un bon dia!”, ha dit en una piulada. Presos polítics i altres personalitats independentistes també li han donat suport

Àlex Huguet
Àlex Huguet 07/01/2021
Pla mitjà de l'exconseller Lluís Puig a la seva arribada al Palau de Justícia de Brussel·les el 23 de juny de 2020. (Horitzontal)

Mentre el conseller exiliat, Lluís Puig i Gordi, espera rebre la carta de la justícia belga que decidirà si accepten l’extradició a Espanya o no, el conseller ha recordat a través d’una piulada que aquest 7 de gener “és el patró del dret canònic, dels advocats i dels col·legis d’advocats catalans: Sant Raimon de Penyafort”, i ha enviat un missatge optimista de cara a la seva possible extradició: “Creences particulars a banda, estic segur que avui serà un bon dia!”.

Una crida a la qual han respost diverses personalitats independentistes com la líder de JxCat a les llistes del 14-F o el pres polític Josep Rull, que empatitzen amb Puig i li donen suport: “Ho celebrarem! Som republicans, però serà un bonic regal de reis”, ha assegurat Laura Borràs en resposta al tuit del conseller exiliat. Per la seva banda, Rull ha assegurat a Puig que “la teva dignitat és la nostra dignitat”, en una altra piulada.