Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Lluís Llach, pletòric veient els maldecaps europeus amb Puigdemont

|

- Publicitat -

El cantant i activista Lluís Llach ha expressat la seva alegria després de veure que el moviment independentista segueix avançant a Europa. En concret, ha celebrat el rebombori que està generant el més que probable aixecament de la immunitat de Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Toni Comín al Parlament Europeu després que diverses fonts hagin assegurat el malestar de Sassoli amb la situació, que ha expressat la seva por per la possibilitat que el TJUE suspengui l’aixecament de la immunitat de Puigdemont, en adonar-se que el Comitè d’Afers Jurídics ha pogut cometre “irregularitats” durant el procés, entre elles filtrar la primera decisió als mitjans abans que els implicats s’assabentessin de la resolució.

En aquest sentit, Llach vincula aquest fet amb anar “a poc a poc i petit”, en les passes de l’independentisme, i ha exclamat que “ja som un problema europeu!”, al veure tant moviment al costat de la causa que fins i tot està enfrontant els membres del Comitè d’Afers Jurídics de la Cambra Europea.

Publicitat

Et pot interessar  El Suprem formalitza la persecució ideològica i obre una causa per terrorisme contra Puigdemont i Wagensberg pel Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut