Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Lluís Llach esclata contra l’espoli fiscal que no permet ajuts per la crisi: “Ens foten 16.000 milions l’any!”

|

- Publicitat -

El cantant i activista, Lluís Llach, atribueix el desgavell organitzatiu de la pandèmia per part del Govern de la Generalitat a una falta de diners per poder atribuir amb ajudes els sectors més afectats per la crisi del coronavirus. En un tuit, Llach comenta que “la majoria de països de més al nord mantenen un confinament més estrictes perquè tenen diners i poden endeutar-se per pagar els perjudicats”, una situació que Catalunya està lluny de viure, segons Llach, per l’escandalós espoli fiscal el qual Catalunya està sotmès.

“Aquí no tenim ajudes perquè ens foten uns 16.000 milions d’euros l’any”, ha reblat. “En ser persistents, ensorra el nostre sistema financer per farcir l’estat”, ha conclòs Llach, posant en relleu que si Espanya no espoliés d’una manera tan salvatge Catalunya, es podria confinar per un període de temps més llarg, mantenint els negocis de tots els sectors afectats a través d’unes ajudes que, per ara, són inexistents, i quan sorgeixen és una batalla acarnissada per aconseguir que uns pocs en gaudeixin.

Publicitat


 

Et pot interessar  El teixit empresarial exigeix una reforma “ambiciosa” del finançament per tenir un model federal o un pacte fiscal
Publicitat

Opinió

Minut a Minut