Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Lliçó de Borràs a Sánchez: “El pla B existeix i passa per retornar competències encara que evidenciï la seva incompetència”

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borras, ha defensat el segon ‘no’ de la formació a la quarta pròrroga de l’estat d’alarma i ha assegurat que sí que existeix un “pla b”: “Consisteix a retornar les competències encara que el preu sigui evidenciar la seva incompetència”. Durant la seva intervenció al ple, Borràs ha acusat l’executiu de Sánchez d’anar “tard” i a “remolc” i de no fer autocrítica, tot i que “rectificant”. “Ens preocupa l’evolució de la pandèmia però ens alarma encara més la involució democràtica que vostè lidera”, ha dit. En aquest sentit, ha criticat que el govern parli de coordinació quan “no es coordinen ni vostès” i ha dit que no creu que l’executiu “estigui preparat” per afrontar la nova fase.

Borràs també ha acusat el govern de no escoltar ni dialogar i ha afirmat que “han acabat aplicant el pla C amb C de Ciutadans”. “El pacte in extremis li ha acabat salvant la votació però li espatlla l’eslògan de govern més progressista”, ha dit, tot afegint que “les seves aliances han mutat més que el propi virus”.

Publicitat

La portaveu de JxCat també ha criticat Sánchez per amenaçar amb el caos per no donar suport a la pròrroga de l’estat d’alarma. “Ens alarma la seva tossuderia i la seva capacitat de persistir en l’error, fent cas omís de les nostres propostes”, ha afirmat. “Si ha assumit el comandament únic, assumeixi també totes les responsabilitats”, ha afegit.

Et pot interessar  Puigdemont obre una pàgina web on demana el suport de la ciutadania a la seva candidatura del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut