Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

L’independentisme convoca una cadena humana coincidint amb la visita de Felipe VI a Barcelona

|

- Publicitat -

Les entitats sobiranistes, partits independentistes, sindicats i diverses organitzacions cíviques i socials han convocat per aquest divendres una cadena humana des de l’Estació de França fins al Monument a Colom de Barcelona. Coincidint amb la visita de Felipe VI i el president del Gobierno, Pedro Sánchez, la iniciativa vol “deixar clar” al monarca que “Catalunya no té rei” i que Felipe VI “no és benvingut”. Segons han explicat en un comunicat, l’acció vol denunciar la “impunitat” de la monarquia i la “complicitat” i “connivència” del Gobierno de l’estado español pocs dies després del tercer aniversari de l’1-O i de la inhabilitació de Quim Torra.

L’acte reivindicatiu arrencarà a les 10h de manera coordinada en diversos punts. Els participants s’hauran de repartir entre una desena de trams, per evitar les aglomeracions i respectar les mesures sanitàries. En concret, s’han establert diversos trams en funció del districte de la ciutat de Barcelona on viuen els participants.

Publicitat

La cadena humana està convocada per Òmnium, l’ANC, JxCat, ERC, CUP, USTEC-STEs, la Intersindical-CSC, IAC, Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, CIEMEN i Drets.

Et pot interessar  La fiscalia no veu indicis de delicte en la denúncia contra Begoña Gómez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut