Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

L’independentisme avala la candidatura de Forn

El president Puigdemont ha expressat que "la capital de Catalunya estarà en bones mans"

|

- Publicitat -

Després que aquest dimecres Quim Forn hagi oficialitzat la seva candidatura per Junts per Catalunya a la ciutat de Barcelona, l’independentisme polític ha donat suport al conseller legítim empresonat a Lledoners. Forn ha agrait la feina de Munté i la guanyadora de les primàreis del PDeCAT ha reafirmat que treballaran colze a colze “per construir una millor candidatura” després de l’aval entre la Crida i la mateixa formació del PDeCAT. Munté ha considerat que la decisió de Forn és “la millor notícia que podia donar”.

Al seu torn, el president Puigdemont ha expressat la seva convicció que “la capital de Catalunya estarà en bones mans” mentre que el seu aliat republicà, Ernest Maragall i capdavanter de la llista d’ERC ha assegurat que “no normalitzar la infàmia també és això: no renunciar als drets polítics”.

Publicitat

Per altra banda, el president del PDeCAT, David Bonvehí, ha traslladat el suport de la direcció del seu partit a la candidatura. Bonvehí ha defensat que Forn és “el millor candidat per la ciutat de Barcelona”. I ha afegit que té Barcelona “al cap i al cor”, com molts dels que l’acompanyaran a la llista.

No obstant, qui ha discrepat de l’aposta de Forn és la CUP. Els anticapitalistes qualifiquen la candidatura com un “moviment electoralista per mirar d’amortir l’esfrondament electoral del PDeCAT a Barcelona”. A més, reiteren que “no creiem que s’hagi d’emprar la situació dels presos i preses polítiques per a finalitats electorals”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut