Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’extresorera del Barça denuncia que la policia espanyola li va fer “xantatge” perquè mentís sobre la família Pujol

|

- Publicitat -

L’extresorera del FC Barcelona Susana Monje ha afirmat a RAC1 que la policia espanyola li va fer “xantatge” per dir “mentides” contra la família Pujol. Segons ha explicat, es va reunir en un hotel de Madrid amb un membre de la policia que es va presentar “com a comissari” i que volia que “corroborés informacions que ells estaven trobant”. “Volien que corroborés mentides”, ha dit.

Això va induir Monje a dimitir: “Van identificar persones que estàvem a la junta com a persones que podien pressionar. Vaig pensar que això afectava el club i vaig decidir dimitir”. Monje ha assegurat que no ha parlat mai amb l’excomissari José Manuel Villarejo i que tampoc ha coincidit amb la família de l’expresident Jordi Pujol.

Publicitat

L’exvicepresidenta econòmica ha contat que va contractar seguretat privada per por de la policia, que la va seguir, tant a ella com a la seva família, segons recull RAC1. També ha parlat de les “notícies falses” contra la seva empresa: “Feia un temps que anaven sortint notícies falses a mitjans digitals. Em van deixar perfectament implícit que el que m’estava passant ho podien fer desaparèixer”.

Monje ha afirmat que es va negar a fer el que li demanaven i que “les notícies falses van continuar”. L’extresorera ha assenyalat que la seva reputació i la de la seva empresa “van patir molt” i que van entrar “en concurs de creditors”. “He pagat un peatge terrible”, ha lamentat.

Et pot interessar  Els aficionats radicals del PSG entren al camp del Barça després de ser escortats pels Mossos fins a Montjuïc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut