Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

L’extrema dreta escup odi contra “l’aquelarre” de la Diada

|

- Publicitat -

El portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, ha anunciat que el seu grup ha registrat al Parlament preguntes per escrit i peticions d’informes per saber quant ha costat al Govern i a la cambra catalana “l’aquelarre” de la Diada. I és que a l’extrema dreta només li preocupa la crisi quan se celebra una festa catalana.

Igualment, Garriga ha defensat que la Diada ha estat un “fracàs” per als independentistes tenint en compte que Junts i ERC estan “enfrontats” i “han anat separats a les manifestacions d’odi”. “Han repartit carnets de bons i mals catalans, i ara els toca repartir carnets de bons i mals separatistes”, ha afegit.

Publicitat

Una manifestació contra l’escola en català

Finalment, Joan Garriga ha fet una crida a participar en la manifestació d’aquest diumenge organitzada per l’entitat espanyolista Escuela de Todos amb el lema “Español, lengua vehicular”, on hi assistirà el líder de Vox, Santiago Abascal, i el president del partit al Parlament, Ignacio Garriga.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut