Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

L’extrema dreta es trenca als Països Catalans: Neix un nou partit que renega de Vox i el PP

|

- Publicitat -

Des de Catalunya, la sensació és que l’independentisme està dividit i que l’esquerra cada cop té més escissions amb grans debats per arribar a posar-se d’acord, sembla que mantingui la dreta i l’extrema dreta unides per defensar la unitat d’Espanya. Res més lluny de la realitat, formacions com Vox, el PP, i sobretot Ciudadanos, tenen cada cop més detractors que van saltant d’un partit a l’altre, o fins i tot en creen de nous a tall de protesta contra el modus operandi del feixisme del Congreso.

És el cas de Pronostrum Castelló, un partit format per David Martí Pons, i que té l’objectiu d'”aglutinar totes les formacions de dreta” que estiguin descontents amb Vox i amb el PP. El mateix Martí ja va militar al PP i va passar-se a Vox. En aquest cas, però, aquesta indignació va dirigida sobretot a les agrupacions provincials i municipals de l’extrema dreta. És per això, que Pronostrum Castelló busca “aconseguir que Castelló tingui la identitat que els van deixar els seus avantpassats”.

Publicitat

Això sí, tal com va avançar David Martí Pons en una entrevista a El Mundo, l’objectiu principal d’aquest nou partit és el mateix que la resta de feixisme espanyol: “Defensar el valencianisme d’independentistes catalans”.

 

Et pot interessar  La justícia obliga l'Ajuntament de Santa Susanna a penjar la bandera espanyola a la façana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut