Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

L’Exèrcit posa ara a disposició els vaixells oblidats que tenia l’Armada

|

- Publicitat -

L’Exèrcit ampliarà el seu desplegament allà on sigui necessari per contribuir a la lluita contra el coronavirus i també ha posat a la disposició per lluitar contra la pandèmia un total de cinc bucs de l’Armada i els denominats ‘rols 2’ que té actius en l’actualitat, segons ha anunciat aquest diumenge el Cap de l’Estat Major de la Defensa (JEMAD) Miguel Ángel Villarroya. Un gest que arriba massa tard i que des de diversos mitjans, La República inclòs, ja s’havia advertit que hi havia vaixells en disposició de fer-se servir com a hospitals i que gaudeixen de recursos sanitaris que fins ara ni s’havien posat sobre la taula, tot un escàndol.

En la roda de premsa diària dels tècnics del Comitè de Gestió del Coronavirus, el JEMAD no ha donat detalls d’on podrien desplegar-se més militars o els citats bucs.

Publicitat

Villarroya s’ha limitat a dir que si es considera que en algunes zones és necessari un increment de la presència de membres de la Forces Armades, aquestes estan preparades per afrontar-ho. Igualment ha assenyalat que hi ha disponibles cinc bucs, començant pel Juan Carlos I, per ser utilitzats allà on es requereixi.

“Sempre actuem a petició dels responsables de l’atenció sanitària en les comunitats autònomes. Els bucs i ‘rols 2’ que tenim ara poden ser desplegats on fes mancada, però quan se’ns demanin”, ha puntualitzat.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut