Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

L’exdiputat de Cs Nacho Martín encapçalarà la llista del PP a Barcelona pel 23-J

El Comitè Electoral del PP ha aprovat totes les designacions aquest dilluns

|

- Publicitat -

Es confirmen les sospites. El que fins a la setmana passada era diputat i portaveu de Cs al Parlament, Nacho Martín, serà el cap de llista del PP per la demarcació de Barcelona a les eleccions del 23-J, segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat fonts populars. Martín va abandonar el partit de Cs la setmana passada, després de perdre la confiança en la viabilitat del projecte, i ell mateix va confirmar que havia fet el salt al partit taronja amb el PP per anar de número u o tres de la llista blava.

Així, Martín és la nova aposta del PP, que busca substituir la vacant de l’última cap de cartell, Cayetana Álvarez de Toledo, que el 2019 va obtenir els pitjors resultats del PP en unes generals a Catalunya i només va salvar el seu propi escó.

Publicitat

Però la cosa no acaba aquí. Un altre antic membre de Cs, Pere Lluís Huguet Tous, serà cap de llista del PP per a la demarcació de Tarragona, mentre que a la de Lleida serà l’exalcalde de Gimenells i exmembre del PSC Dante Pérez. A la de Girona serà l’exportaveu del PP a l’Ajuntament de Girona i exdiputada al Congrés Concepció Veray.

El Comitè Electoral del PP ha aprovat totes les designacions aquest dilluns, 12 de juny. Així, els populars renoven 39 dels 52 caps de llista, i com era d’esperar Alberto Núñez Feijóo encapçalarà la candidatura de Madrid. La secretària general del PP, Cuca Gamarra, serà cap de llista per La Rioja, i el coordinador general del PP, Elías Bendodo, per Málaga.

Segons el PP, el criteri de la direcció en aquests nomenaments parteix de la seva “dilatada trajectòria política i legislativa” i la seva “experiència contrastada en gestió pública i privada” amb “perfils que a més de tenir aquest bagatge han format part de les estructures del partit i han fet una magnífica tasca durant aquesta legislatura”.

Et pot interessar  Ciudadanos, de fracàs en fracàs fins a la seva liquidació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut