Dijous, 24 de setembre de 2020 - Edició 791
La República

L’examant de Juan Carlos I afirma que li va reclamar els 65 milions d’euros després d’abdicar

Corinna Larsen denuncia que va ser després de negar-se a retornar els diners quan va començar la campanya de desprestigi contra ella per part de Juan Carlos i el CNI

Redacció
Redacció 17/07/2020

Corinna Larsen assegura que Juan Carlos I va reclamar que li tornés els 65 milions d’euros que tenia a Suïssa només dos anys després de fer-li la transferència. Segons l’examant del borbó, li va dir que no li tornaria els diners per evitar possibles acusacions de delicte financer, i denuncia que llavors el rei emèrit va començar una campanya de desprestigi contra ella. Tot això està recollit en una carta que publica El Mundo i que van enviar els advocats de Corinna al cap de la casa del Rei, Jaime Alfonsín, el març del 2019. De fet, és el document que Felipe VI citava en el comunicat del 15 de març passat, quan va renunciar a l’herència del seu pare. A la carta, Corinna informava Felipe VI dels suposats moviments de diners irregulars de Juan Carlos I.

Segons l’examant, els traslladava els fets per proporcionar informació d’interès als actuals monarques, i explica que pretenia que acabés la campanya de difamació i intimidació que patia des de feia 7 anys per part de Juan Carlos i del director del CNI, Félix Sanz Roldán. Una campanya que segons ella, va començar el 2014 després que es negués a transferir els diners des del compte de Suïssa, justament el mateix any que l’exmonarca va decidir abdicar.

 

Relacionats