Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

L’Eurocambra votarà el suplicatori de Puigdemont, Comín i Ponsatí la setmana del 8 de març

Abans, el ponent pel suplicatori, presentarà el 22 de febrer la seva proposta per aixecar o protegir la immunitat dels eurodiputats als membres del Comitè d’Afers Jurídics

Avatar
Agències 12/02/2021
Els eurodiputats Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí a l'entrada de la vista pel suplicatori el 14 de gener de 2021 al Parlament Europeu.

L’Eurocambra votarà sobre el suplicatori contra el líder de Junts Carles Puigdemont al ple de principis de març, segons ha pogut confirmar l’ACN. El ponent pel suplicatori contra els eurodiputats de Junts, Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí presentarà el 22 de febrer la seva proposta per aixecar o protegir la seva immunitat als membres del Comitè d’Afers Jurídics de l’Eurocambra. Aquests faran un debat al respecte el mateix 22 de febrer i s’espera que l’endemà votin sobre la retirada o no de la immunitat de Puigdemont, Comín i Ponsatí.

La seva proposta passarà a mans del pròxim ple del Parlament Europeu, previst per la setmana del 8 de març. Llavors es prendrà la decisió definitiva.