Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

L’Estat invertirà en defensa nacional els diners que s’embutxaqui dels milers d’habitatges públics que promet Sánchez

Margarita Robles celebra que és "una bona operació" per al ministeri de Defensa

|

- Publicitat -

Tots els camins van a Roma. En el cas de l’Estat espanyol “Roma” és el fosc calaix de la “defensa nacional”, amb la qual el Ministeri de Defensa justifica tot allò que decideix, per qüestionable que sigui.

És el cas dels 20.000 nous habitatges públics per al lloguer assequible que ha promès el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Una construcció que es farà en terrenys que ara són propietat de Defensa.

Publicitat
Et pot interessar  [ESCÀNDOL] La CUP calcula que el govern espanyol destinarà a defensa 27.000 milions d'euros, el doble del pressupostat

La idea, per progressista que sembli, implica que el ministeri de Margarita Robles cobri “segons la taxació adequada” per la venda dels terrenys en desús. I aquests diners, com la mateixa ministra ha afirmat, s’invertiran en la “defensa nacional” i engreixaran encara més el pressupost d’aquest ministeri.

Més diners per Defensa

“Són immobles a diversos llocs de la geografia espanyola que el Ministeri de Defensa no utilitza”, ha dit Robles, i “per al Ministeri de Defensa és una bona operació“, perquè “el SEPES pagarà el preu en què estan taxats aquests edificis” i “s’invertiran com no pot ser d’una altra manera en les necessitats de la defensa nacional”.

Segons Robles, és “un magnífic acord per a tothom”. “Per al ministeri de Defensa perquè tindrà uns ingressos per a les seves necessitats, i per a Espanya i el SEPES perquè es podrà construït habitatge públic en immobles que ja no estaven utilitzats”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut