Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

L’Estat ha regalat més de dos milions d’euros públics a Juan Carlos I durant els pitjors anys de la monarquia

|

- Publicitat -

Ni en els pitjors anys de la monarquia espanyola, envoltada de draps bruts cada cop més evidents, i amb un Juan Carlos I en hores baixes, que està sent investigat per la seva fortuna amagada a Suïssa, han privat els borbons de seguir aprofitant-se de les arques públiques per mantenir-se. Segons unes informacions del diario Público, en els darrers 10 anys, Juan Carlos de Borbón ha cobrat 2.171.793 gràcies a la generosa aportació dels Pressupostos Generals de l’Estat.

Si bé són menys que el que rebien durant els anys anteriors, són diners regalats a un rei emèrit que va haver de demanar disculpes per haver-se trencat la cadera mentre caçava elefants a Botswana; que el seu propi gendre va ser condemnat a presó pel cas Nóos, i que actualment es troba en plena investigació de la fiscalia Suïssa, juntament amb Corinna, pels milions amagats a Suïssa després de fer transaccions amb l’Aràbia Saudita i altres institucions d’arreu del món.

Publicitat

A aquests més de dos milions d’euros se’ls ha de sumar el que ha cobrat l’actual rei Felipe VI, amb un total de 1.838.491 euros.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut