Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’espanyolista que va robar la placa de la Casa de la República la retorna a Puigdemont i li demana perdó

|

- Publicitat -

L’espanyolista que fa uns dies va robar la placa de la Casa de la República de Waterloo l’ha acabat retornant personalment al president Carles Puigdemont al qual ha fet arribar una carta demanant disculpes. El mateix Puigdemont n’ha informat al seu Twitter: “El noi que va endur-se la placa de la Casa de la República va fer-me arribar, poques hores després de l’error, una carta de penediment i disculpa. Avui ha estat valent i ha vingut a retornar-me la placa. Li agraeixo molt el gest, que l’honora. Dono l’incident per tancat i resolt”.

El tuit s’acompanya de la foto en la qual en el moment de tornar a Puigdemont la placa i de la carta que li ha fet arribar. El noi, de 25 anys, hi explica que és de Barcelona i que “en cap moment volia intimidar la seva persona ni actuar amb sentiment de violència, manifestar cap odi cap al que Vostè representa ni posar-me enmig  del seu legítim compromís polític. El vandalisme mai pot ser una resposta vàlida a cap opinió i vull compartir el meu profund penediment per aquest error i presentar-li les més sinceres disculpes”.

Publicitat

Afegeix que “no tinc cap dubte que aquesta és la lliçó més important que he tingut fins ara i que amb aquest acte he traït els principis i valors que m’ha transmès la meva família”. Assegura que es va personar en diverses comissaries per retornar el rètol però que com que els fets van passar a Bèlguca no li van acceptar ni li van deixar prestar declaració oficial. És el mateix que li demana tornar-li personalment la placa i que publiqui la carta si ho creu oportú. I diu que l’exposició a les xarxes socials fruit d’aquests fets d’ell i la seva família “m’ha permès entendre què significa estar exposat a les xarxes i ser objecte de tot tipus d’atacs com els que pateixen precisament persones com vostè”.

Et pot interessar  Zapatero espera que Puigdemont torni "amb totes les garanties" fruit d'una aplicació "efectiva i ràpida" de l'amnistia

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut