Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Lesmes creu que la visita de Reynders pot ajudar a solucionar el desgavell del CGPJ

|

- Publicitat -

El president del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Carlos Lesmes, diposita totes les seves esperances en la visita del comissari europeu de Justícia, Didier Reynders, per tal que arregli el desgavell a l’òrgan judicial encara caducat.

Lesmes ha opinat que les trobades mantingudes pel comissari amb els actors implicats contribueix a “flexibilitzar una mica les postures d’ambdues parts”, que estaven “molt enrocades”. En aquest sentit, el president del CGPJ ha reclamat als partits que “posin de manifest” la voluntat “d’apropament” per arribar a un acord i ha dit que hi estarà atent per si ha de materialitzar l’amenaça de dimissió.

Publicitat

“No ha de ser tan simple, es pot fer de moltes maneres per evitar que es traslladin ideològicament blocs a través d’associacions judicials”, ha dit Lesmes, sobre el fet de complir el mandat europeu que els jutges triïn els jutges.

Et pot interessar  Brussel·les està "buscant solucions" sobre la mediació per al CGPJ arran de l'avenç de Reynders en la candidatura al CoE
Publicitat

Opinió

Minut a Minut